Használati feltételek

Linkbeküldés feltételei:

1. Viszont link kötelező, igaz a legtöbb linképítő ezt nem szereti főleg azért sem, mert az oda vissza linkelésnek nem sok értelme van, de önnek nem erre az odlalra kell hivatkoznia hanem egy teljesen külön álló weboldalra.

2. Teljesen egyedi szöveget fogadunk csak el, felesleges is próbálkozni másolt szöveggel, mert úgyis leellenőrizzük, és töröljük az oldalt. Az egyedi szöveg önnek is és nekünk is nagyon fontos. Ha valaki nem tudná mit jelent az egyedi szöveg: Attól hogy ön írta egyedileg, de a főoldalán vagy más linkkatalógusokba is bemásolta attól a mi oldalunkon az még nem lesz egyedi! Vagyis ne másoljon, írjon!

3. Nem fogadunk el igénytelen félkész weboldalakat és felugró reklámokkal teli idegesítő facebook like vadász oldalakat sem. 

4. Csak saját domain névvel rendelkező oldalakat fogadunk el alap esetben. ha legalább PR3 az oldal. 

5. Mostanában nagyon sokan küldenek be olyan backlinket amit a Google sosem indexelt, ez többek között azért van, mert az oldal ahová kiteszik a linkünket nem az oldal tartalma és nincs rá hivatkozás, természetesen ezeket töröljük! A még szemtelenebb linképítők ezeknek az oldalaknak még noindex, nofollow meta-kat is adnak, ezeket az oldalakat ban-oljuk. Mi megértjük, hogy nem szeretnének viszont linket kitenni a szép igényes oldalukra, ezért a mi szabályaink megengedik, hogy akár egy katalógusba vagy bármilyen Google által indexelt oldalra kitegyék a linkünket és akkor már mi is elfogjuk fogadni a linket! Fontos, hogy egy ilyen katalógus linkért cserébe csak 1db linket fogadunk el!
 
Powered by Linkkatalógus © 2007 - 2017    Generated in 0.020 Queries: 0    Kapcsolat    Hírlevél    Link beküldés feltételei